Rästituntien varaaminen

 

Peruutuskäytännöistä:

Peruutukset tulee tehdä hopoti-järjestelmään viimeistään 12h ennen tunnin alkua. Äkillisessä sairastapauksessa laita viesti numeroon 050-5711008, arkena ennen klo 15 ja viikonloppuna ennen klo 11 tulleet peruutukset huomioidaan.

Peruuttamatonta tai myöhässä peruutettua tuntia ei saa rästiä! Tällöin tunti lasketaan käytetyksi, sillä ratsu on ollut sinulle varattuna kyseiselle tunnille.

Pyydämme huolellisuutta tuntien peruuttamisen suhteen, sillä ilmoittamattomat peruutukset vaikuttavat ratsujemme työmääriin sekä vaikeuttavat rästituntien varaamista muille asiakkaille.

 

Rästitunneista:

Rästitunnit varataan hopotissa, voit varata itsesi peruutuksesta saatavalla tallikortilla vapaille paikoille. Hopotin kautta voi myös jonottaa rästipaikkaa. Myös soittamalla voi varata rästejä, mutta sitä kautta ei valitettavasti pääse rästijonoon.

Huomioithan, että loppukaudesta tavallisesti ryhmät ovat täydempiä ja rästitunneille mahtuminen vaikeutuu. Kannattaa siis itse huolehtia, että rästit on ratsastettuna hyvissä ajoin ennen kauden loppua. On asiakkaan omalla vastuulla, että rästitunnit tulee ratsastettua.