Nappulatuntikäytännöt

Nappulakorttikäytännöt

 

Nappulatunnit ovat puolen tunnin mittaisia talutusratsastuksia 3-7- vuotiaille lapsille. Tunnit sisältävät leikinomaista ratsastukseen tutustumista talutuksessa. 
 

* Nappulatunneille voi ostaa 5 tai 10 kerran tallikortteja, sekä yksittäisiä irtotunteja. Tallikorttien myynnin löydät hopotista. Tallikorteilla tai kertamaksulla voi varata hopotista tunteja. Kortit tulee käyttää aina kauden loppuun mennessä, mutta muuten voi itse vapaasti valita sopivat kerrat.

* Nappularyhmä on sunnuntaisin klo 15-15.30.

* Kortin voimassaoloaika on aina kauden loppuun asti.

* Nappularyhmissä on 8(-10) ratsastajaa.

* Nappulatunteja koskevat samat peruutus- ja rästikäytännöt kuin tavallisia kausikortteja:

 

Peruutuskäytännöistä:

Peruutukset tulee tehdä hopoti-järjestelmään viimeistään 12h ennen tunnin alkua. Äkillisessä sairastapauksessa laita viesti numeroon 050-5711008, arkena ennen klo 15 ja viikonloppuna ennen klo 11 tulleet peruutukset huomioidaan.

Peruuttamatonta tai myöhässä peruutettua tuntia ei saa rästiä! Tällöin tunti lasketaan käytetyksi, sillä ratsu on ollut sinulle varattuna kyseiselle tunnille.

Pyydämme huolellisuutta tuntien peruuttamisen suhteen, sillä ilmoittamattomat peruutukset vaikuttavat ratsujemme työmääriin sekä vaikeuttavat rästituntien varaamista muille asiakkaille.

 

Rästitunneista:

Rästitunnit varataan hopotissa, voit varata itsesi peruutuksesta saatavalla tallikortilla vapaille paikoille. Hopotin kautta voi myös jonottaa rästipaikkaa. Myös soittamalla voi varata rästejä, mutta sitä kautta ei valitettavasti pääse rästijonoon.

Huomioithan, että loppukaudesta tavallisesti ryhmät ovat täydempiä ja rästitunneille mahtuminen vaikeutuu. Kannattaa siis itse huolehtia, että rästit on ratsastettuna hyvissä ajoin ennen kauden loppua.

 

* Muuta huomioitavaa:

Lapsilla tulee olla säänmukaiset varusteet, kannalliset kengät sekä käsineet kädessä (mieluiten sormikkaat tai vastaavat). Kypärän saa lainaan tallilta.

Turvallisuussyistä nappularatsastajat eivät saa hoitaa poneja tallissa.

Vanhempien tulee varautua taluttamaan poneja tunneilla. Apua ja ohjeistusta saa tarvittaessa, aikaisempaa kokemusta poneista ei vaadita.

 

 

Mukavia ratsastushetkiä tallillamme toivottaa:

Viikin ponit ja henkilökunta