Nappulatuntikäytännöt

 

Tervetuloa Nappulatunneille!

 

* Nappulatunneille voi tulla (peruutustilanteen mukaan) yksittäisille irtotunneille, jotka maksetaan käteisellä tunnin aluksi (25 €/30 min)

 

* tai 10 kerran kortilla saat vakiopaikan nappularyhmässä (vaihtoehdot ovat lauantaisin klo 17-17.30 tai sunnuntaisin klo 15-15.30)

* Kortin voimassaoloaika on 12 viikkoa ensimmäisestä ratsastuskerrasta laskettuna.

 

* Kortin hinta on 220 € (à 22 €), laskun saat opettajalta ensimmäisen tunnin yhteydessä.

Muista merkitä viestikenttään ratsastajan nimi ja kortin numero laskua maksaessasi.

* Kun olet maksanut laskun, tuo suoritteesta kuitti (myös kännykästä näytetty tosite riittää), niin saat opettajalta kortin, johon käytetyt tunnit merkitään joka viikko.

 

* Kun 10 kerran kortti on käytetty, ilmoita opettajallesi haluatko ottaa uuden kortin ja jatkaa ryhmässä. Uusi kortti tulee aina aloittaa heti edellisen perään. Mikäli haluaa pitää tauon, jonon kautta on mahdollista päästä ryhmään uudelleen myöhemmin.

 

 

* Nappulatunteja koskevat samat peruutus- ja rästikäytännöt kuin tavallisia kausikortteja:

 

Kaikki peruutukset tulee ilmoittaa soittamalla puhelinpäivystykseemme tai tekstiviestitse numeroon 050-5711008. Pyrimme kuittaamaan vastaanotetut peruutukset.

Tunteja ei voi perua sähköpostilla.

 

Tunnit tulee perua aina viimeistään vuorokautta ennen omaa tuntia, sairastapauksissa riittää arkisin klo 15.00 mennessä tai viikonloppuisin klo 11 mennessä.

Peruuttamatonta tai myöhässä peruutettua tuntia ei saa rästiä! Tällöin tunti lasketaan käytetyksi ja laskutetaan kortilta, sillä ratsu on ollut sinulle varattuna kyseiselle tunnille.

Pyydämme huolellisuutta tuntien peruuttamisen suhteen, sillä ilmoittamattomat peruutukset vaikuttavat ratsujemme työmääriin sekä vaikeuttavat rästituntien varaamista muille asiakkaille.

 

* Muuta huomioitavaa:

 

Lapsilla tulee olla säänmukaiset varusteet, kannalliset kengät sekä käsineet kädessä (mieluiten sormikkaat tai vastaavat). Kypärän saa lainaan tallilta.

 

Turvallisuussyistä nappularatsastajat eivät saa hoitaa poneja tallissa. Oman ratsun varusteita saa halutessaan pestä tai hoitaa yläkerran puuponia :)

 

Vanhempien tulee varautua taluttamaan poneja tunneilla. Apua ja ohjeistusta saa tarvittaessa, aikaisempaa kokemusta poneista ei vaadita.

 

 

Mukavia ratsastushetkiä tallillamme toivottaa:

 

Viikin ponit ja henkilökunta