Nappulatuntikäytännöt

 

Nappulakorttikäytännöt tammikuusta 2021 alkaen

 

* 10 kerran kortilla saat vakiopaikan nappularyhmässä (vaihtoehdot ovat lauantaisin klo 17-17.30 tai sunnuntaisin klo 15-15.30)

* Kortin voimassaoloaika on 10 viikkoa ensimmäisestä ratsastuskerrasta laskettuna.

* Väliin jääneet ja perutut tunnit voi rästiä toisessa nappularyhmässä.

* Nappularyhmissä on 8(-10) ratsastajaa.

 

* Kortin hinta on 250 € (à 25 €), laskun saat opettajalta ensimmäisen tunnin yhteydessä.

Muista merkitä viestikenttään ratsastajan nimi ja kortin numero laskua maksaessasi.

* Kun olet maksanut laskun, tuo suoritteesta kuitti (myös kännykästä näytetty tosite riittää). Opettaja pitää kirjaa käytetyistä tunneista. Paperiset kortit poistuvat käytöstä keväällä.

 

* Kun 10 kerran kortti on käytetty, ilmoita opettajallesi haluatko ottaa uuden kortin ja jatkaa ryhmässä. Uusi kortti tulee aina aloittaa heti edellisen perään. Mikäli ette ole ilmoittautuneet jatkamaan, paikka annetaan seuraavalle. Mikäli haluaa pitää tauon, jonon kautta on mahdollista päästä ryhmään uudelleen myöhemmin.

 

 

* Nappulatunteja koskevat samat peruutus- ja rästikäytännöt kuin tavallisia kausikortteja:

 

Kaikki peruutukset tulee ilmoittaa soittamalla puhelinpäivystykseemme tai  tekstiviestitse numeroon 050-5711008. Pyrimme kuittaamaan vastaanotetut peruutukset.

 

Tunnit tulee perua aina viimeistään vuorokautta ennen omaa tuntia, sairastapauksissa riittää arkisin klo 15.00 mennessä tai viikonloppuisin klo 11.00 mennessä.

Peruuttamatonta tai myöhässä peruutettua tuntia ei saa rästiä! Tällöin tunti lasketaan käytetyksi ja laskutetaan , sillä ratsu on ollut sinulle varattuna kyseiselle tunnille.

Pyydämme huolellisuutta tuntien peruuttamisen suhteen, sillä ilmoittamattomat peruutukset vaikeuttavat rästituntien varaamista muille asiakkaille.

 

* Muuta huomioitavaa:

 

 

Lapsilla tulee olla säänmukaiset varusteet, kannalliset kengät sekä käsineet kädessä (mieluiten sormikkaat tai vastaavat). Kypärän saa lainaan tallilta.

 

Turvallisuussyistä nappularatsastajat eivät saa hoitaa poneja tallissa. Oman ratsun varusteita saa halutessaan pestä tai hoitaa yläkerran puuponia :)

 

Vanhempien tulee varautua taluttamaan poneja tunneilla. Apua ja ohjeistusta saa tarvittaessa, aikaisempaa kokemusta poneista ei vaadita.

 

 

Mukavia ratsastushetkiä tallillamme toivottaa:

Viikin ponit ja henkilökunta