Nappulatuntikäytännöt

 

Nappulakorttikäytännöt

 

* 10 kerran kortilla saat vakiopaikan nappularyhmässä (vaihtoehdot ovat lauantaisin klo 17-17.30 tai sunnuntaisin klo 15-15.30)

* Kortin voimassaoloaika on 10 viikkoa ensimmäisestä ratsastuskerrasta laskettuna.

* Väliin jääneet ja perutut tunnit voi rästiä toisessa nappularyhmässä.

* Nappularyhmissä on 8(-10) ratsastajaa.

* Kun 10 kerran kortti on käytetty, varaa halutessasi hopotista paikka seuraavalle 10 kerralle.

* Nappulatunteja koskevat samat peruutus- ja rästikäytännöt kuin tavallisia kausikortteja:

 

Peruutuskäytännöistä:

Peruutukset tulee tehdä hopoti-järjestelmään viimeistään 12h ennen tunnin alkua. Äkillisessä sairastapauksessa laita viesti numeroon 050-5711008, arkena ennen klo 15 ja viikonloppuna ennen klo 11 tulleet peruutukset huomioidaan.

Peruuttamatonta tai myöhässä peruutettua tuntia ei saa rästiä! Tällöin tunti lasketaan käytetyksi, sillä ratsu on ollut sinulle varattuna kyseiselle tunnille.

Pyydämme huolellisuutta tuntien peruuttamisen suhteen, sillä ilmoittamattomat peruutukset vaikuttavat ratsujemme työmääriin sekä vaikeuttavat rästituntien varaamista muille asiakkaille.

 

Rästitunneista:

Rästitunnit varataan hopotissa, voit varata itsesi peruutuksesta saatavalla tallikortilla vapaille paikoille. Hopotin kautta voi myös jonottaa rästipaikkaa. Myös soittamalla voi varata rästejä, mutta sitä kautta ei valitettavasti pääse rästijonoon.

Huomioithan, että loppukaudesta tavallisesti ryhmät ovat täydempiä ja rästitunneille mahtuminen vaikeutuu. Kannattaa siis itse huolehtia, että rästit on ratsastettuna hyvissä ajoin ennen kauden loppua.

 

* Muuta huomioitavaa:

Lapsilla tulee olla säänmukaiset varusteet, kannalliset kengät sekä käsineet kädessä (mieluiten sormikkaat tai vastaavat). Kypärän saa lainaan tallilta.

Turvallisuussyistä nappularatsastajat eivät saa hoitaa poneja tallissa. Oman ratsun varusteita saa halutessaan pestä tai hoitaa yläkerran puuponia :)

Vanhempien tulee varautua taluttamaan poneja tunneilla. Apua ja ohjeistusta saa tarvittaessa, aikaisempaa kokemusta poneista ei vaadita.

 

 

Mukavia ratsastushetkiä tallillamme toivottaa:

Viikin ponit ja henkilökunta