Tässä ovat tallimme Tutorit

Selina Neste
Ida Kuivasniemi
Anni Strengell
Sonya Puttonen
Hilla Eloranta
Velma Kokkonen
Nanae Furukawa
Rosa Kettunen
Sohvi Sjöberg
Siiri Juntunen
Elina Rasilainen

 

Moi, olen Selina Neste ja olen syntynyt vuonna 2001. Tutoroin keskiviikkoisin ja sunnuntaisin ja hoidan Vandaa ke ja Minniä su. Tällä hetkellä ratsastan kahdesti viikossa normitunnilla ja talent tunnilla. Tutoroinnissa parhaita asioita on muiden auttaminen, uusien asioiden opettaminen sekä uusiin ihmisiin tutustuminen.

 

Moikka, olen Ida Kuivasniemi ja synnyin vuonna 1999.

Tutoroin ja ratsastan tiistaisin. Aloitin ratsastuksen vuoden 2010 syksyllä ja olen aina ratsastanut samalla tallilla eli Viikissä, tosin aloittaessani talli toimi vielä Eriksnäsissä. Hoidin aiemmin Spirittiä (vuodesta 2012 aina vuoteen 2019), mutta tällähetkellä en hoida ketään.

Ehdottomasti parasta tutoroinnissa on auttaminen, hevosten kanssa toimiminen, uusien asioiden oppiminen sekä opettaminen, myös tallin ihmiset ja yhteishenki!

 

Heippa! Olen Anni Strengell ja olen 17v. Tutoroin torstaisin. Tutoroinnin aloitin syksyllä 2016. Ratsastin Viikissä noin 5v tunneilla ja nykyään mulla on oma hevonen Szach Mat eli Jasso. 

Parasta tutoroimisessa on ponit, nuorten ohjaus ja uusien juttujen oppiminen. Varsinkin ponikerhojen vetäminen on ollut kivaa

 

 

Moi! Olen Sonya ja olen syntynyt vuonna 2004. Tutoroin perjantaisin ja lauantaisin mutta minua näkee tallilla myös tiistaisin silloin tällöin. Olen harrastanut ratsastusta vuodesta 2012 lähtien.Tutoroimisessa parasta on auttaminen, oppiminen, ponien kanssa oleminen ja uusien asioiden opettaminen muille.

 

Moikka, olen Hilla Eloranta ja syntynyt vuonna 2005! Tällä hetkellä toimin varatutorina, ja Viikissä ratsastamisen aloitin vuonna 2014. Hoidan myös Ruuti ponia jonka hoitamisen aloitin vuonna 2016! Tutoroinnissa parasta on ponien kanssa touhuaminen ja uuden oppiminen & opettaminen! 

 

 

 

 

Moi, olen Velma Kokkonen, synytnyt 2005 ja tutoroin maanantaisin sekä sunnuntaisin. Minua näkee myös perjantaisin tallilla, joka on hoitopäiväni Nellillä. Mielestäni tutoroinnissa parasta on oppiminen ja opettaminen sekä tietysti ponien kanssa olo. 

 

 

Moi! Oon Nanae Furukawa ja oon syntynyt vuonna 2006. Tutoroin lauantai-iltaisin. Musta tutoroinnissa on varmaankin parasta muiden auttaminen. Aloitin Viikin ponikoululla ratsastamisen ihan vakkarina vuonna 2012. Hoidan myös Onnia lauantaisin ja Ritua sunnuntaisin.

 

Moikku! Mä oon Rosa Kettunen, ja olen syntynyt vuonna 2005. Tutoroin Lauantai-iltaisin. Mun mielestä parasta tutoroinissa on muiden auttaminen ja uuden oppiminen! Ratsastuksen aloitin 2012 Viikissä. Hoidan myös Sunnuntaisin Aladinia ja Lauantaisin Ritua.

 

Moikka! Mä oon Sohvi Sjöberg, syntynyt vuonna 2007. Ratsastuksen aloitin Viikissä 2016! Mä hoidan myös Uni-ponia maanantaisin ja keskiviikkoisin! Tutoroinnin aloitin syksyllä 2020 ja mun tutorpäivät on... Mun mielestä tutoroimisessa on parasta saada viettää enemmän aikaa tallilla, vastuu sekä muiden auttaminen!

 

 

Moi! Mun nimi on Siiri Juntunen, oon syntynyt vuonna 2007. Tutoroin..., lisäksi hoidan 2 ihanaa poni ruunaa eli Allua ja Ruutia. Viikissä ratsastamisen aloitin 2017. Mun mielestä tutoroimisessa parasta on muiden auttaminen.

 

 

Moi! Olen Elina Rasilainen ja olen syntynyt vuonna 2006. Tutoroin ... ja hoidan maanantaisin Tekiilaa ja keskiviikkoisin Gileä. Aloitin Viikissä vuonna 2013 nappulatunneilla. Ratsastan kaksi kertaa viikossa ja valkkaponina mulla on Gile. Parasta tutoroimisessa on olla avuksi ja esimerkkinä muille.

 

Moikka! Mun nimi on Juuli ja olen vuosimallia 2004. Tutoroin torstaisin, mutta käyn tallilla myös perjantaisin. Oon ratsastanut epäsäännöllisen säännöllisesti aina vuodesta 2009, mutta Viikissä vasta 2015 lähtien.Tutoroimisessa on monta kivaa asiaa kuten se, että oppii itse samalla muiden kanssa yhdessä tehdessä. Tykkään ohjata ja auttaa muita.

 

 

 

Käy katsomassa Youtubessa esittelyvideo tutortoiminnasta!

Video on toteutettu yhteistyössä Stadin ammattiopiston media-alan opiskeiljoiden kanssa.

 

Tutorvideo