Tässä ovat tallimme Tutorit

Venla Sammallahti
Selina Neste
Ida Kuivasniemi
Anni Strengell
Pinja Hjerpe
Miitta Vihriälä
Jerus Puttonen
Milja Pulkkinen
Sofia Waltari
Hilla Eloranta
Pihla Pohjanoksa
Velma Kokkonen
Rebecca Carlsson
Nanae Furukawa
Rosa Kettunen

 

Moi! Olen Venla Sammallahti ja olen syntynyt vuonna 2002. Tutoroin keskiviikkoisin, ja olen ratsastanut Viikissä vuodesta 2012 lähtien.

Olen hoitanut Nassea vuodesta 2013, ja tutoroinnin aloitin syksyllä 2016.

Pidän myös ponikerhoja, ja mielestäni tutoroimisessa parasta onkin uusien asioiden opettaminen muille!

 

 

 

 

 

 

 

Moi, olen Selina Neste ja olen syntynyt vuonna 2001. Tutoroin keskiviikkoisin ja sunnuntaisin ja hoidan Vandaa ke ja Minniä su. Tällä hetkellä ratsastan kahdesti viikossa normitunnilla ja talent tunnilla. Tutoroinnissa parhaita asioita on muiden auttaminen, uusien asioiden opettaminen sekä uusiin ihmisiin tutustuminen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Moikka, olen Ida Kuivasniemi ja synnyin vuonna 1999.

Tutoroin ja ratsastan tiistaisin. Aloitin ratsastuksen vuoden 2010 syksyllä ja olen aina ratsastanut samalla tallilla eli Viikissä, tosin aloittaessani talli toimi vielä Eriksnäsissä. Hoidin aiemmin Spirittiä (vuodesta 2012 aina vuoteen 2019), mutta tällähetkellä en hoida ketään.

Ehdottomasti parasta tutoroinnissa on auttaminen, hevosten kanssa toimiminen, uusien asioiden oppiminen sekä opettaminen, myös tallin ihmiset ja yhteishenki!

 

Heippa! Olen Anni Strengell ja olen 17v. Tutoroin tiistaisin ja torstaisin. Tutoroinnin aloitin syksyllä 2016. Ratsastin Viikissä noin 5v tunneilla, mutta lopetin keväällä 2018 oman hevosen tultua kuvioihin. 

Perheelläni on kaksi hevosta, Jasso & Atina. Jasson kanssa kilpaillaan ja treenataan kenttää. Atina siirtyi loppusyksystä 2019 harrastehevoseksi loukkaantumisen myötä. Mielestäni tutoroimisessa ei ole vain yhtä parasta juttua, mutta tykkään olla nuorten kanssa ja opettaa uusia asioita. Myös ponikerhojen vetäminen on ollut kivaa ja opettavaista!

 

Hellou! Olen Pinja Hjerpe ja oon syntynyt vuonna 2002. Aloitin tutroinnin 2016 ja tällä hetkellä tutoroin tiistaisin ja perjantaisin. Mun mielestä tutoroinnissa parasta on toisten auttaminen ja ohjeistaminen, sekä nuorten kanssa puuhailu. Mua näkee myös vetämässä monenlaisia ponikerhoja.

Aloitin ratsastuksen keväällä 2013 täällä Viikissä. Keväällä 2018 siirryin ponikoululta vuokraamaan ihanaa herrasruunaa Teddyä ja heinäkuussa 2019 pihaan asteli oma kaviokaveri My Blueberry Hill "Pulu". Tavoitteena Pulun kanssa on kasata kokemusta ja taitoa sekä startata kenttää. 

 

 

 

Moikka, oon Miitta Vihriälä ja 2004 syntynyt eli 15v. Tutoroin perjantaina ja lauantaina aamupäivän. Parasta tutoroinnissa on muiden auttaminen, vastuu, ponien kanssa oleminen ja tiivis tutor-porukka. Hoidan ihanaa Allu ponia. Aloitin Viikissä ratsastamaan vuonna 2014 ja nykyään ratsastan kaksi kertaa viikossa.

 

 

 

 

Moi! Olen Jerus ja olen syntynyt vuonna 2004. Tutoroin perjantaisin ja lauantaisin mutta minua näkee tallilla myös tiistaisin silloin tällöin. Olen harrastanut ratsastusta vuodesta 2012 lähtien.Tutoroimisessa parasta on auttaminen, oppiminen, ponien kanssa oleminen ja uusien asioiden opettaminen muille.

 

 

 

Moi! Olen Milja Pulkkinen, tutoroin tiistaisin. Viikissä olen käynyt vuonna 2013 lähtien, ja tutoroinnin aloitin vuonna 2018 syksyllä. Olen hoitanut vuoden Viikistä lähtenyttä Iitu ponia ja nyt olen hoitanut kaksi vuotta Uni ponia. Tutoroinnissa parasta on pienempien auttaminen ja vastuun kantaminen. On myös kiva olla isompana apu kätenä talli henkilökunnalle

 

 

 

 

 

Moi! Olen Sofia Waltari, ja olen syntynyt vuonna 2006. Tutoroin maanantaisin, mutta mua näkee tallilla myös keskiviikkoisin. Olen käynyt Viikissä 2016 alkuvuodesta lähtien. Hoidan Nasse-ponia ja Lumikkia. Parasta tutoroimisessa on saada enemmän vastustaa ja olla esimerkkinä muille!

 

 

 

 

 

 

 

Moikka, olen Hilla Eloranta ja syntynyt vuonna 2005! Tällä hetkellä toimin varatutorina, ja Viikissä ratsastamisen aloitin vuonna 2014. Hoidan myös Ruuti ponia jonka hoitamisen aloitin vuonna 2016! Tutoroinnissa parasta on ponien kanssa touhuaminen ja uuden oppiminen & opettaminen! 

 

 

 

 

 

 

 

 

Moi! Oon Pihla Pohjanoksa, tutoroin lauantai-iltaisin ja olen syntynyt 2006. Ratsastan maanataina 19-20 ja keskiviikkona estevalkassa 19-20. Hoidan Leksaa ja valkkaponina mulla on Aladin. Tutoroimisessa parasta on muiden auttaminen ja vastuun kantaminen!

 

 

 

 

 

 

 

 

Moi, olen Velma Kokkonen, synytnyt 2005 ja tutoroin maanantaisin sekä sunnuntaisin. Minua näkee myös perjantaisin tallilla, joka on hoitopäiväni Nellillä. Mielestäni tutoroinnissa parasta on oppiminen ja opettaminen sekä tietysti ponien kanssa olo. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Moikka! oon Rebecca Carlsson ja olen syntynyt vuonna 2005. Oon viikissä varatutor ja hoidan Unia 2016 vuodesta lähtien keskiviikkoisin ja Ikkeä 2017 vuodesta lähtien perjantaisin. Viikissä alotin ratsastuksen vuonna 2012 nappulatunneilla. Ratsastan Viikissä kahdella viikkotunnilla, normi- sekä talenttunilla. Talent ponina mulla toimii Gile. Turoimisessa parasta on varmaankin auttaa ja olla pienempien ratsastajien kanssa ja tutustua uusiin ihmisiin!

 

 

 

 

 

 

Moi! Oon Nanae Furukawa ja oon syntynyt vuonna 2006. Tutoroin lauantai-iltaisin. Musta tutoroinnissa on varmaankin parasta muiden auttaminen. Aloitin Viikin ponikoululla ratsastamisen ihan vakkarina vuonna 2012. Hoidan myös Onnia lauantaisin ja Ritua sunnuntaisin.

 

 

 

 

 

 

 

Moikku! Mä oon Rosa Kettunen, ja olen syntynyt vuonna 2005. Tutoroin lauantai-iltaisin. Mun mielestä parasta tutoroinissa on muitten auttaminen. 2012 olen aloittanut ratsastuksen viikissä vakiotunneilla käymisen. Mun hoitoponina toimii Aladin-poni jonka hoitamisen aloitin 2015 ja Uni-poni, jota aloin hoitamaan 2018!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Moikka! Mun nimi on Juuli ja olen vuosimallia 2004. Tutoroin torstaisin, mutta käyn tallilla myös perjantaisin. Oon ratsastanut epäsäännöllisen säännöllisesti aina vuodesta 2009, mutta Viikissä vasta 2015 lähtien.Tutoroimisessa on monta kivaa asiaa kuten se, että oppii itse samalla muiden kanssa yhdessä tehdessä. Tykkään ohjata ja auttaa muita.

 

 

 

Käy katsomassa Youtubessa esittelyvideo tutortoiminnasta!

Video on toteutettu yhteistyössä Stadin ammattiopiston media-alan opiskeiljoiden kanssa.

 

Tutorvideo