Kevätkaudelle 2024 ilmoittautuminen alkaa

16.10.2023

Kevätkaudelle 2024 ilmoittautuminen alkaa hopotissa

 

Kevätkausi alkaa 1.1.2024 ja päättyy 30.6.2024. Kausi sisältää 26 viikkotuntia.

 

Kevätkauden hinnasto löytyy nettisivuiltamme:

https://www.ratsastuskeskusviikki.fi/ratsastustunnit/hinnasto/

 

Tallin hopoti-sivu löytyy:

https://hopoti.com/stable/RatsastuskeskusViikki

 

Varaa paikkasi hopotissa näin:

- Varmista hopotista, että varaus on tehty haluamallesi tilille. Tarvittaessa ota yhteyttä, mikäli haluat varauksen toiselle tilille. Lapsen tili kannattaa linkittää huoltaja-tiliin. Tällöin huoltaja saa mm. sähköpostitiedotteet ja maksumuistutukset omaan sähköpostiinsa.

 

- Syksyn asiakkaat lisätään lähiviikkoina kevätkaudelle omiin ryhmiinsä. Käy varmistamassa oma paikkasi syyskaudelle maksamalla varausmaksu (190€) 6.11.2023 mennessä. Maksamattomat varaukset poistuvat järjestelmästä automaattisesti.

 

Varausmaksu sisältyy kauden kokonaishintaan. Varausmaksua ei palauteta.

 

Syksyn ensimmäinen erä laskutetaan joulukuun lopussa ja toinen maaliskuussa.

 

Kausikortti on sitova, tutustu kausikorttikäytäntöihin: https://www.ratsastuskeskusviikki.fi/ratsastustunnit/tuntikaytantomme/

 

- Jos haluat vaihtaa ratsastusryhmääsi toiseen aikaan, meihin voi olla yhteydessä sähköpostitse (ratsastuskeskusviikki@gmail.com) tai soittamalla (ma-pe klo 16-16.45 numeroon 050-5711008).

 

- Jos et halua jatkaa syksyllä tunneilla, ilmoita meille tekstiviestillä numeroon 050-5711008, niin poistamme varauksen hopotista.

- Uudet alkeiskurssit ovat tulossa myöhemmin myyntiin.

 

Huom! Saatamme joutua purkamaan ryhmiä ja perustamaan tilalle uusia alkeiskursseja syksyksi, jos jokin ryhmä on jäämässä vajaaksi. Tällöin olemme yhteyksissä suoraan asiakkaaseen, jotta saadaan sovittua uusi ryhmä.

 

Huom! Muistutuksena, että ratsastuskoululla on käytössä painoraja 60 kg. Painoraja on asetettu ponien hyvinvoinnin vuoksi. Hevosen tai ponin kantokyky on noin 15-20% sen omasta painosta, joka tarkoittaa isolla ponilla tai pienellä hevosella maksimissaan 65 kg. Huomioittehan tämän, kun varaatte keväälle tuntipaikkoja.