Suskin estekurssi hiihtolomalle huom! Molemmat päivät täynnä, jonoon voi vielä ilmoittautua

17.1.2024

Suski Fagerströmin estekurssi 20.2.-21.2.2024

 

Hiihtolomalla on tarjolla Skaran jäsenille avoin esteratsastuksen kurssi, jolla keskitytään harjoittelemaan esteradan ratsastustekniikkaa. Mitä asioita ratsastajan tulee huomioida esteiden välissä? Miten estetehtävistä tai -radasta saadaan mahdollisimman sujuva kokonaisuus?

 

Kurssi sisältää kaksi ratsastustuntia. Tunnit ovat tiistaina klo 13.30-16 ja keskiviikkona 12.30-15, kahdessa ryhmässä, tunnin kesto 75min. Ryhmissä on max 6 ratsukkoa.

 

Kurssi sopii jatko 2-3 tasosta eteenpäin. Ryhmät jaetaan tason mukaan.

 

Ratsastusseura Skara tarjoaa osan opettajan palkkiosta jäsenilleen, maksettavaa osallistujille jää 50€/tunti eli molemmat päivät yhteensä 100€ sisältäen ponivuokran. Maksut hoidetaan hopotissa ennen kurssia. Kurssille voi osallistua yhtenä tai molempina päivänä.

 

Kurssin tunteja voi maksaa osittain rästillä, sennukortilla väliin jää 3,5€, junnukortilla 9€ ja talent/iltapäivä/yökyöpelikortilla 16€.

 

 Kurssille voi ilmoittautua tekstiviestillä numeroon 050-5711008. Laita viestiin ilmoittautujan nimi, käytätkö rästin vai maksatko osallistumisen kokonaan sekä halutessasi ponitoiveita.

 

Suskilla on pitkä kokemus yrittäjänä, opettajana ja ratsastajana.

Suskiin kannattaa käydä tutustumassa etukäteen https://www.mindriders.com/.