Nappula- ja miniponiryhmiin vapautumassa paikkoja lokakuussa

25.9.2023

 

Vapautumassa paikkoja aloittelijoille sopiviin ryhmiin!

 

Nappulatunnit ovat puolen tunnin mittaisia talutusratsastuksia 3-7- vuotiaille lapsille. Tunnit sisältävät leikinomaista ratsastukseen tutustumista talutuksessa. 
Turvallisuussyistä johtuen lasten omat vanhemmat osallistuvat tuntiin taluttajina. Jokainen kerta sisältää vain ratsastuksen, nappularatsastajat eivät hoida poneja tallissa.

Nappulatunteja löytyy lauantaisin klo 17-17.30 ja sunnuntaisin klo 15-15.30. 10 kerran kortin hinta on yhteensä 285€. 

 

Miniponitunnit on suunnattu noin 6-9- vuotiaille lapsille. Tunneilla harjoitellaan ratsastuksen alkeita taluttajan avustuksella, käydään maastossa, kokeillaan ratsastusleikkejä ja -pelejä sekä paljon muuta puuhaa ponien kanssa. Miniponituntilaiset eivät hoida poneja turvallisuussyistä.

Miniponitunnilla harjoitellaan alkeiskurssin asioita, ja tunneilta voi siirtyä valmiuksien riittäessä esimerkiksi alkeisjatko tai jatko 1- ryhmiin.


Kuka voi osallistua Miniponitunneille?

Miniponituntien alaikäraja on 6 vuotta.

Tunneilla on pääsääntöisesti vain pieniä poneja, joten käytössä on painoraja 40 kg ponien hyvinvoinnin vuoksi.

Miniponitunneille riittää varusteiksi kannalliset kengät, sormikkaat käteen sekä liikuntaan ja säähän sopivat vaatteet. Kypärän voi halutessaan lainata tallilta, mutta suosittelemme omaa kypärää.
Tunneilla tulee olla oma avustaja mukana. Avustaja voi olla esim. lapsen huoltaja, sisarus tai kaveri. Avustajan kokemus hevosista on eduksi, mutta ei pakollista. Kaikki avustajat ohjeistetaan hommaan.

 

Miniponitunteja on tiistaisin klo 17-18 ja torstaisin klo 17-18. 10 kerran kortin hinta on 395€.

Molemmilla kursseilla sitoutuminen 10 kertaa kerrallaan, jonka jälkeen tuntipaikan saa halutessaan pitää seuraavalle 10 kerralle.

 

Kysy lisää 050-5711008 tai ratsastuskeskusviikki@gmail.com. Varauksen voi tehdä itse suoraan Ratsastuskeskus Viikin hopoti-sivulta.