Suski Fagerströmin estekurssi 17.10-18.10.

17.8.2023

Huom! Kurssi on täynnä. Jonottamaan voi ilmoittautua peruutusten varalle.

 

 

Syyslomalla on tarjolla Skaran jäsenille avoin esteratsastuksen kurssi, jolla keskitytään harjoittelemaan rytmiä esteratsastuksessa.

 

Kurssi sisältää kaksi ratsastustuntia. Tunnit ovat tiistaina klo 13.30-16 ja keskiviikkona 12.30-15, kahdessa ryhmässä, tunnin kesto 75min. Ryhmissä on max 6 ratsukkoa.

 

Kurssi sopii jatko 2-3 tasosta eteenpäin. Ryhmät jaetaan tason mukaan.

 

Ratsastusseura Skara tarjoaa osan opettajan palkkiosta jäsenilleen, maksettavaa osallistujille jää 46,5€/tunti eli molemmat päivät yhteensä 93€ sisältäen ponivuokran. Maksut hoidetaan hopotissa ennen kurssia. Kurssille voi osallistua yhtenä tai molempina päivänä.

 

Kurssin tunteja voi maksaa sennukortin rästeillä, junnu- tai muulla rästillä maksettaessa hopotissa maksetaan väliin jäävä erotus (junnukortti 5,5€ ja talent/iltapäivä/yökyöpeli 12,5€)

 

 Kurssille voi ilmoittautua tekstiviestillä numeroon 050-5711008. Laita viestiin ilmoittautujan nimi, käytätkö rästin vai maksatko osallistumisen kokonaan sekä halutessasi ponitoiveita.

 

Suskilla on pitkä kokemus yrittäjänä, opettajana ja ratsastajana.

Suskiin kannattaa käydä tutustumassa etukäteen https://www.mindriders.com/.

 

Huom! Ennen ratsastuskoulun ryhmiä voidaan järjestää myös ryhmä omalla hevosella. Tällöin hinta määräytyy ryhmän koon mukaan. Skara tukee samalla tavalla myös omalla hevosella osallistuvia maksamalla osan opettajan palkkiosta. Ilmoittaudu tallin puhelimeen, jos olet kiinnostunut.