Syyskaudelle ilmoittautuminen alkaa

11.4.2023

Syyskaudelle 2023 ilmoittautuminen alkaa hopotissa

 

Syyskausi alkaa 6.8.2023 ja päättyy 23.12.2023. Kausi sisältää 20 viikkotuntia.

 

Syyskauden hinnasto löytyy nettisivuiltamme: https://www.ratsastuskeskusviikki.fi/ratsastustunnit/hinnasto/

 

Tallin hopoti-sivu löytyy:

 

 https://hopoti.com/stable/RatsastuskeskusViikki

 

 

Varaa paikkasi hopotissa näin:

 

- Varmista hopotista, että varaus on tehty haluamallesi tilille. Tarvittaessa ota yhteyttä, mikäli haluat varauksen toiselle tilille. Lapsen tili kannattaa linkittää huoltaja-tiliin. Tällöin huoltaja saa mm. sähköpostitiedotteet ja maksumuistutukset omaan sähköpostiinsa.

 

- Kevään asiakkaat lisätään lähiviikkoina syyskaudelle omiin ryhmiinsä. Käy varmistamassa oma paikkasi syyskaudelle maksamalla varausmaksu (190€) 15.5.2023 mennessä. Maksamattomat varaukset poistuvat järjestelmästä automaattisesti.

 

Varausmaksu sisältyy kauden kokonaishintaan. Varausmaksua ei palauteta.

Syksyn ensimmäinen erä laskutetaan heinäkuun lopussa ja toinen lokakuussa.

 

Kausikortti on sitova, tutustu kausikorttikäytäntöihin: https://www.ratsastuskeskusviikki.fi/ratsastustunnit/tuntikaytantomme/

 

- Jos haluat vaihtaa ratsastusryhmääsi toiseen aikaan, meihin voi olla yhteydessä sähköpostitse (ratsastuskeskusviikki@gmail.com) tai soittamalla (ma-pe klo 16-16.45 numeroon 050-5711008).

 

- Jos et halua jatkaa syksyllä tunneilla, ilmoita meille tekstiviestillä numeroon 050-5711008, niin poistamme varauksen hopotista.

 

- Uudet alkeiskurssit ovat tulossa myöhemmin myyntiin.

 

Huom! Saatamme joutua purkamaan ryhmiä ja perustamaan tilalle uusia alkeiskursseja syksyksi, jos jokin ryhmä on jäämässä vajaaksi. Tällöin olemme yhteyksissä suoraan asiakkaaseen, jotta saadaan sovittua uusi ryhmä.