Minikenttäkilpailut 3.7. kilpailukutsu

7.6.2022

 

SKARAN MINIKENTTÄKILPAILUT

 

 Kutsu Ratsastusseura Skaran järjestämiin kenttäratsastuksen kilpailuharjoituksiin Viikin ponikoululle 3.7. n. klo 13 alkaen.

 

Avoin kaikille omalla hevosella ja Viikin ponikoulun asiakkaille opetusponeilla (osallistujilla tulee olla C-merkki suoritettuna tai vastaavat taidot)

 

Luokka 1: Minikenttäkilpailut tasolla 60 cm taitoarvostelu

 

 

Kilpailumääräykset

 

1. Osallistumiseen vaaditaan jonkin SRL:n hyväksymän ratsastusseuran jäsenyys tai SRL:n Green Card.

 

2. Ilmoittautumiset luokkiin ja vähintään kolme ratsutoivetta ponikoulun opettajille tai tekstiviestillä 050-5711008 viimeistään 20.6. Mainitse ilmoittautuessa, jos käytät kevätkauden rästin sekä kvaali. Onnistuneiden suoritusten mahdollistamiseksi opettajat saattavat muuttaa poni- ja luokkavalintoja.

 

 3. Lähtömaksu 5 e Skaran jäseniltä, muilta 10 e. Hevosen vuokra 33 e. Summa maksetaan kisapaikalle saavuttaessa kansliaan. Kisoihin voi myös käyttää yhden kevätkauden rästin.

 

 4. Lähdön peruutukset 27.6. mennessä tekstiviestillä numeroon 050-5711008.

 

 5. Ratsastaja voi osallistua kisaan vain yhdellä ratsulla. Osallistujamäärä on rajattu.

 

 6. Kaikki kisaajat ovat velvoitettuja myös toimihenkilötehtäviin. Toimihenkilölistat julkaistaan samalla kun lähtölistat. Kaikkia neuvotaan tehtävissä.

 

7. Asuna siisti ratsastusasu, johon kuuluu turvakypärä ja ratsastuskengät. Maastoesteillä turvaliivi on pakollinen. Liivin tulee olla CE-merkitty ja siitä tulisi löytyä SS-EN 13158 merkintä.

 

 8. Kilpailut käydään Viikin ponikoulun kentällä tai maneesissa. Olethan ajoissa paikalla, kisa voi sujua nopeamminkin kuin lähtölistassa on arvioitu.

 

 9. Lähtölista ja toimihenkilöpestit ovat nähtävillä ennen kisapäivää hopotissa sekä tallin ilmoitustaululla.

 

 10. Kilpailupaikalla on pieni buffetti.

 

 11. SRL:n vakioradat ja kouluratsastusohjelmat löytyvät osoitteesta http://www.ratsastus.fi/kouluohjelmia