Siirrymme hopoti-järjestelmään

29.3.2022

Siirrymme hopoti-järjestelmään 29.3.2022 alkaen

 

Olemme lisänneet kaikki asiakkaat hopoti-järjestelmään ja tuntien varaukset, rästit ja peruutukset tulevat jatkossa sinne.

Jos et ole vielä luonut omaa tunnusta, kannattaa käydä kirjautumassa www.hopoti.fi ja käydä tykkäämässä Ratsastuskeskus Viikin sivusta. Tämän jälkeen pääsemme lisäämään sinut omalle tunnille ja voit aloittaa hopotin käytön. Valitse ratsastajan taitotaso oman ryhmän mukaan.

Mikäli sinulla ei ole tunnuksia, voit hoitaa peruutuksia ja rästivarauksia myös puhelimitse.

Peruutus- ja rästikäytännöt säilyvät ennallaan kauden loppuun.

 

Peruutuskäytännöistä:

Peruutukset tulee tehdä hopoti-järjestelmään viimeistään 12h ennen tunnin alkua. Äkillisessä sairastapauksessa laita viesti numeroon 050-5711008, arkena ennen klo 15 ja viikonloppuna ennen klo 11 tulleet peruutukset huomioidaan.

Peruuttamatonta tai myöhässä peruutettua tuntia ei saa rästiä! Tällöin tunti lasketaan käytetyksi, sillä ratsu on ollut sinulle varattuna kyseiselle tunnille.

Pyydämme huolellisuutta tuntien peruuttamisen suhteen, sillä ilmoittamattomat peruutukset vaikuttavat ratsujemme työmääriin sekä vaikeuttavat rästituntien varaamista muille asiakkaille.

 

Rästitunneista:

Rästitunnit varataan hopotissa, voit varata itsesi peruutuksesta saatavalla tallikortilla vapaille paikoille. Hopotin kautta voi myös jonottaa rästipaikkaa. Myös soittamalla voi varata rästejä, mutta sitä kautta ei valitettavasti pääse rästijonoon.

Huomioithan, että loppukaudesta tavallisesti ryhmät ovat täydempiä ja rästitunneille mahtuminen vaikeutuu. Kannattaa siis itse huolehtia, että rästit on ratsastettuna hyvissä ajoin ennen kauden loppua.

 

Hevosjaoista

Hevosjaot tulevat myös hopotiin. Otathan huomioon, että illan aikana voi tulla muutoksia alkuperäisiin listoihin. Nämä muutokset merkitään tallin ilmoitustaululla olevaan listaan. Tarkista siis vielä tallille saapuessasi ilmoitustaululta, minkä ratsun olet saanut tunnille.