Ratsastuksenohjaaja- ja hevosenhoitajaopiskelijalle paikka vapaana

2.11.2021

Ratsastuskeskus Viikissä paikka vapaana hevosenhoitaja-

ja ratsastuksenohjaajaopiskelijalle koulutussopimuksella

 

Meillä on mahdollisuus tarjota koulutussopimuspaikkaa ratsastuskoulussa opiskelijalle, joka suorittaa hevostalouden perustutkintoa.

 

Voimme ottaa yhden hevosenhoitaja/ harrasteohjaajaopiskelijan ilman omaa hevosta (ratsastusmahdollisuus löytyy opetusponeilla) sekä ohjaajaopiskelijan, jolla on oma hevonen käytössä ratsastuksen harjoitteluun sekä ratsastusnäyttöihin.

Karsinapaikan voi halutessaan vuokrata meiltä omalle hevoselle.

 

Koulutussopimuksella opiskeleva osallistuu ratsastuskoulun töihin ammattilaisten opastuksella ja pääsee harjoittelemaan käytännössä tutkintoon liittyviä asioita. Harjoitteluun kuuluu myös teoriatunteja, ja ohjaajaopiskelijalla valmennustunteja oman hevosen kanssa. Myös näyttöjä on mahdollista suorittaa koulutussopimustyöpaikalla valmiuksien mukaan.

 

Opiskeluja ohjaavat Kristiina Hurmerinta (masteropettaja) sekä Heidi Tunkelo (ratsastuksenopettaja). Työpaikalla on jo hevosenhoitajaopiskelija sekä kaksi ohjaajaopiskelijaa, eli on mahdollista päästä ryhmään mukaan ja tekemään yhdessä muiden kanssa opintoja.

 

Opiskelijan työviikko on noin 30-40 tuntia (tämä voidaan sopia opiskelijakohtaisesti), ja työajat/päivät saattavat vaihdella koulutuksen aikana. Koulutussopimuksen voimassaoloaika määritetään opiskelijakohtaisesti tilanteen mukaan.

 

Opiskelijalta odotamme reipasta asennetta opiskeluun ja töihin sekä intoa oppia hyväksi hevosalan ammattilaiseksi. Toivomme sinun olevan täysi-ikäinen opiskeija.

 

Lisätietoa koulutussopimuksesta saat soittamalla 050-567 6835 / Kristiina Hurmerinta.

 

Paikkaa tiedustella myös sähköpostitse ratsastuskeskusviikki@gmail.com. Esittele itsesi ja toiveesi opiskelun suhteen vapaamuotoisesti.