Tiedote tuntitoiminnasta 6.8. alkaen - syksyn koronaohjeistusta

4.8.2021

 

Tiedote tuntitoiminnasta 6.8. alkaen: kaikki tunnit alkavat normaalisti

* Tutortoiminta ja hoitajatoiminta jatkuu kauden alusta. Hoitajille on tulossa on toimintaohjeet erikseen -listat järjestetään ajan tasalle elokuun aikana.

* Hoitajien tulee viettää aikaa ulkona, satulahuoneessa saa olla vain välttämättömän ajan.

* Tutorhuoneeseen vain sen päivän tutorit.

* Ratsastajat (ja tarvittaessa oma avustaja) saavat mennä talliin laittamaan poneja kuntoon (paitsi ei nappulat ja eskarit - hoitajat laittavat ponit kuntoon tavalliseen tapaan). Ponia saa tulla laittamaan talliin 30 min ennen tuntia, hoito tunnin jälkeen 15 minuutissa.

* Tarvittaessa tutorit ja hoitajat laittavat  poneja kuntoon, ja auttavat ratsastajia.

* Talliin saavat mennä vain, ne joiden ratsut täytyy laittaa kuntoon. Jos ratsusi on edellisellä tunnilla, odota ulkona.

* Tallissa ja koko tallin alueella (esim. maneesin katsomo) tulee huolehtia turvaväleistä (2m) ja  satulahuoneeseen mennään vain muutama henkilö kerrallaan, jotta turvavälit voidaan säilyttää.

*Tallissa on maskisuositus kaikille yli 12-vuotiaille. Ratsastaessa ei tarvitse käyttää maskia.

* HUOM! Alkeiskurssilaiset, eskaritunti, nappulat ja muut jotka tarvitsevat avustajaa tunnilla. Omaa avustajaa (esim. vanhempi, sisarus) suositellaan.

 

 Myös edellisten tiedotteiden ohjeet on hyvä pitää mielessä:

* Tallille ei saa tulla kipeänä tai karanteenin aikana.

* Huolehdi hyvästä käsihygieniasta (tallissa on käsienpesumahdollisuus sekä käsidesiä) ja käytä hanskoja tallilla    ollessasi.

* Yski ja aivasta hihaan.