Syyslomalle tulossa kouluratsastuksen istuntakurssi

9.9.2020

Istuntakurssi on valitettavasti täynnä, saa ilmoittautua jonottamaan peruutuspaikkoja (ratsastuskouluoppilaat).

 

Huom! Aamupäivälle on mahdollista tehdä vielä ryhmiä omalla hevosella tuelville, ilmoittaudu mukaan.

 

 

Tervetuloa Skaran tukemalle istuntakurssille!

 

Syyslomalle tulossa Ratsastusseura Skaran ja Ratsastuskeskus Viikin yhteistyössä järjestämä kouluratsastuksen istuntakurssi.

 

Kurssille ovat tervetulleita kaikki Skaralaiset ratsastajat (junnut ja sennut) HeC- tasosta eteenpäin, osallistua voi omalla hevosella

tai Viikin asiakkaat opetusponeilla. Kurssilla keskitytään korjaamaan erityisesti ratsastajan istuntaa ja vaikuttamaan näin hevoseen paremmin ratsastajan omalla tasolla.

 

Kurssin vetäjänä on Maarit "Repe" Suortti, joka on koulutukseltaan ratsastuksen Master-opettaja sekä fysioterapeutti. Repellä on laaja kokemus ratsastuksen opettamisesta eri tasoisille ratsastajille ratsastuskoulussa ja muualla.

 

Skara maksaa kurssin vetäjän palkkion, eli siltä osin kurssi on maksuton osallistujille (paitsi Skaran valmennuspassin käyttäjä maksaa itse osallistumisensa tai käyttää valmennuspassia). Ratsastuskoulun oppilaiden ponivuokra maksetaan käyttämällä syksyn kausikortista yksi rästi / tunti. Rästi voi olla myös tuleva syksyn rästi.

 

Kurssin ajankohta on 12.10.-13.10. Tunnit sijoittuvat maanantaina n. klo 11-15 välille ja tiistaina klo 12-16 välille. Ajankohdan suhteen on mahdollista esittää toiveita. Kurssiin kuuluu kaksi ratsastuskertaa.

 

Ryhmät jaetaan tason ja sen mukaan, tuletko kurssille omalla vai ratsastuskoulun hevosella. Omalle hevosella kurssikerrat 60 min / max 4 ratsukkoa ja ratsastuskoulun hevosella 75 min / max 6 ratsukkoa.

 

Ilmoittautuminen 5.10. mennessä tekstiviestillä numeroon 050-5711008 (ratsastuskoulun puhelin). Mainitse viestissä:

 

1. Oma nimi

2. Hevonen, jolla tulet kurssille tai tulen ratsastuskoulun hevosella.

3. Arvio tasosta, esim. HeC, HeB.

4. Aikataulutoiveet

 

Huomioithan, että kurssille osallistuaksesi sinulla tulee olla Skaran jäsenyys voimassa.

 

Tervetuloa kurssille!