Syyskausi alkaa 6.8. torstaina, tervetuloa tunneille! Puhelinpäivystys avataan 4.8. alkaen tavalliseen tapaan klo 16-16.45.

4.8.2020

 

Ponit ovat palanneet kesälaitumilta maanantaina ja valmistautuvat tulevaan syyskauteen seuraavat päivät.

 

Syyskausi on 20 viikkoa, 6.8.-23.12. Laskut ovat lähteneet postissa kesän aikana, muistathan maksaa ensimmäisen erän ennen tunneille tuloa. Käytä aina maksaessasi kyseisen laskun omaa viitenumeroa. Ilmoitathan meille myös, jos et ole saanut syksyn laskuja.

Avaamme puhelinpäivystyksen 4.8, aika normaalisti klo 16-16.45 numero 050-5711008.

Hoitaja- ja tutortoiminta jatkuu normaalisti kauden alkaessa. Huomioithan kuitenkin, että ylimääräisiä ihmisiä ei saa tuoda talliin. Tallissa saa olla ratsastajat ja heidän vanhemmat sekä hoitajat ja tutorit laittamassa poneja kuntoon.

Hoitajakokous järjestetään myöhemmin elokuussa, tästä tiedotamme myöhemmin. Kokouksessa uudet hoitajat saavat toivoa hoitoponeja ja nykyiset hoitajat tarvittaessa vaihtaa hoitopäivää ym. 

Muistathan perua tuntisi arkena viimesitään klo 15 ja viikonloppuna klo 11, jos et pääse paikalle. Perumaton tai myöhässä peruttu tunti katsotaan käytetyksi, eikä siitä saa rästiä. Tunnin voi perua tekstiviestillä päivystysnumeroon.

Rästitunnit varataan soittamalla puhelinpäivystykseen tai opettajalta.

 

Mukavaa syksyä ja tervetuloa ratsastamaan!