Tunnit normaalisti ma 20.5. alkaen, jos ei tule takapakkia

17.5.2019

Tunnit normaalisti ma 20.5. alkaen, jos ei tule takapakkia

 

Ponien terveystilanne näyttää nyt siltä, että palaamme normaaliin arkeen maanantaista 20.5. alkaen. Tiedotamme asiasta vielä sunnuntaina 19.5.

Sunnuntaista 12.5. lähtien kellään poneista ei ole ollut kuumetta. Suurin osa sairaana olleista poneista pääsee palaamaan töihin viikonloppuna tai on jo palannut tunneille, ja muutamat huilaavat vielä viikonlopun. Jokainen kuumeillut poni on saanut useita kuumeettomia lepopäiviä, ennen tunneille paluutaan, monet kokonaisen viikon ja jokaisen sairastuneen ponin tilanne on katsottu yksilökohtaisesti siten, että ponit ovat saaneet toipua rauhassa omaan tahtiinsa. Seuraamme kuitenkin ponien terveydentilaa edelleen tehostetusti varmuuden vuoksi ja perumme lisää tunteja, jos uusia sairaustapauksia vielä tulee. Tiedotamme välittömästi, jos joudummekin perumaan vielä lisää tunteja. Ajantasainen lista tämän viikon perutuista tunneista löytyy täältä: https://www.ratsastuskeskusviikki.fi/?x103997=357758

 

Kuten jo aiemmin ilmoitimme, pidennämme kevätkauttamme heinäkuun ensimmäiselle viikolle, jotta pystymme tarjoamaan rästitunteja kaikille asiakkaillemme, joita tuntien peruutukset ovat koskeneet. Suunnittelemme paraikaa heinäkuun ensimmäisen viikon aikatauluja ja tiedotamme heti, kun aikataulu on valmis.