Minikenttäkilpailut 1.7, Kilpailukutsu

1.5.2018

SKARAN MINIKENTTÄKILAPILUT

 

 Kutsu Ratsastusseura Skaran järjestämiin kenttäratsastuksen kilpailuharjoituksiin Viikin ponikoululle su 1.7 klo 9 alkaen.

 

Avoin kaikille omalla hevosella ja Viikin ponikoulun asiakkaille opetusponeilla (osallistujilla tulee olla C-merkki suoritettuna tai vastaavat taidot)

 

Luokka 1: Minikenttäkilpailut, HeC Harrasteluokan kouluohjelma ja 60 cm maastoesteet

 

 

Kilpailumääräykset

 

1. Osallistumiseen vaaditaan jonkin SRL:n hyväksymän ratsastusseuran jäsenyys tai SRL:n Green Card.

 

2. Ilmoittautumiset luokkiin ja vähintään kolme ratsutoivetta ponikoulun opettajille tai puhelinpäivystykseen 050-5711008 viimeistään 17.6. Oppilaiden on keskusteltava oman opettajansa kanssa poni- ja luokkatoiveista. Onnistuneiden suoritusten mahdollistamiseksi opettajat saattavat muuttaa poni- ja luokkavalintoja.

 

 3. Lähtömaksu 6 e x 2= 12 € Skaran jäseniltä, muilta 10 e x 2 =20 €. Hevosen vuokra 30 e x 2= 60 €. Summa maksetaan kisapaikalle saavuttaessa kansliaan. Kisoihin voi myös käyttää kaksi kevätkauden rästiä.

 

 4. Lähdön peruutukset ilmoittautumisaikana ponikoulun opettajille tai puhelinpäivystykseen.

 

 5. Ratsastaja voi osallistua kisaan vain yhdellä ratsulla. Osallistujamäärä on rajattu 15 ratsukkoa opetusponeilla ja 10 omalla hevosella.

 

 6. Kaikki kisaajat ovat velvoitettuja myös toimihenkilötehtäviin. Toimihenkilölistat julkaistaan samalla kun lähtölistat. Kaikkia neuvotaan tehtävissä.

 

7. Asuna siisti ratsastusasu, johon kuuluu turvakypärä ja ratsastuskengät.

 

 8. Kilpailut käydään Viikin ponikoulun maneesissa tai kentällä, maastokoe läheisellä pellolla. Olethan ajoissa paikalla, kisa voi sujua nopeamminkin kuin lähtölistassa on arvioitu.

 

 9. Lähtölista ja toimihenkilöpestit ovat nähtävillä 25.6. mennessä http://www.ratsastuskeskusviikki.fi/ sekä tallin ilmoitustaululla.

 

 10. Kilpailupaikalla on pieni buffetti.

 

 

TERVETULOA KIVAAN KISAAN!