Rästituntien varaaminen, muistutus

16.10.2017

Peruutuskäytännöistä:

 

Kaikki peruutukset tulee ilmoittaa soittamalla puhelinpäivystykseemme ma - to klo 15-15.30 numeroon 050-5711008 tai muina aikoina tekstiviestitse samaan numeroon. 

Tunteja ei voi perua sähköpostilla.

 

Tunnit tulee perua aina viimeistään vuorokautta ennen omaa tuntia, sairastapauksissa riittää arkisin klo 14.30 mennessä tai viikonloppuisin klo 11 mennessä.

Peruuttamatonta tai myöhässä peruutettua tuntia ei saa rästiä! Tällöin tunti lasketaan käytetyksi, sillä ratsu on ollut sinulle varattuna kyseiselle tunnille.

Pyydämme huolellisuutta tuntien peruuttamisen suhteen, sillä ilmoittamattomat peruutukset vaikuttavat ratsujemme työmääriin sekä vaikeuttavat rästituntien varaamista muille asiakkaille.

 

Rästitunneista:

 

Rästitunnit varataan soittamalla puhelinaikoinamme, ei tekstiviestillä tai sähköpostilla. Niitä voi myös kysyä opettajalta oman tunnin yhteydessä.

Rästejä saa myös ratsastaa etukäteen kuluvan kauden aikana (esimerkiksi syyskuulle ajoittuvan poissaolon elokuussa).

 

Huomioithan, että loppukaudesta tavallisesti ryhmät ovat täydempiä ja rästitunneille mahtuminen vaikeutuu. Kannattaa siis itse huolehtia, että rästit on ratsastettuna hyvissä ajoin ennen kauden loppua.