Kausikortti/peruutus/rästiasiaa

16.1.2017

Muistutuksena kaikille asiakkaillemme!

 

Kausikorttikäytännöistä:

 

Kausikortti tarkoittaa, että ratsastaja varaa itselleen vakiopaikan jostakin ryhmistämme koko syys- tai kevätkaudeksi.

 

Kausikortit myydään aina kokonaisina (syksy 20 viikkotuntia, kevät 26 viikkotuntia).  Maksamalla varausmaksun ja/tai ensimmäisen erän ja saapumalla ensimmäiselle tunnille, sitoudut maksamaan koko kauden tunnit.

 

Kaikki kausikortin tunnit tulee aina ratsastaa ko. kauden aikana, kauden päätyttyä kausikortit nollataan. Syksyn rästejä ei voi siis enää ratsastaa keväällä eikä kevään syksyllä.

Kausien alkamis- ja päättymispäivät löydät nettisivuiltamme uutisista sekä kausikorttien hinnastosta.

 

Peruutuskäytännöistä:

 

Kaikki peruutukset tulee ilmoittaa soittamalla puhelinpäivystykseemme ma, ti, pe klo 13.30-14.15 tai ke, to klo 16.30-17.15 numeroon 050-5711008 tai muina aikoina tekstiviestitse samaan numeroon. Pyrimme kuittaamaan vastaanotetut peruutukset.

Tunteja ei voi perua sähköpostilla.

 

Tunnit tulee perua aina viimeistään vuorokautta ennen omaa tuntia, sairastapauksissa riittää arkisin klo 14.30 mennessä tai viikonloppuisin klo 11 mennessä.

Peruuttamatonta tai myöhässä peruutettua tuntia ei saa rästiä! Tällöin tunti lasketaan käytetyksi, sillä ratsu on ollut sinulle varattuna kyseiselle tunnille.

Pyydämme huolellisuutta tuntien peruuttamisen suhteen, sillä ilmoittamattomat peruutukset vaikuttavat ratsujemme työmääriin sekä vaikeuttavat rästituntien varaamista muille asiakkaille.

 

Rästitunneista:

 

Rästitunnit varataan soittamalla puhelinaikoinamme, ei tekstiviestillä tai sähköpostilla. Niitä voi myös kysyä opettajalta oman tunnin yhteydessä.

Näin vältymme päällekäisyyksiltä ja tuntien varaaminen on helpompaa. Aina ei välttämättä mahdu heti juuri siihen ryhmään, kun haluaisi.

 

Rästejä saa myös ratsastaa etukäteen.

 

 Huomioithan, että loppukaudesta tavallisesti ryhmät ovat täydempiä ja rästitunneille mahtuminen vaikeutuu. Kannattaa siis itse huolehtia, että rästit on ratsastettuna hyvissä ajoin ennen kauden loppua.

 

Kiitos huomiostasi!