Kilpailukutsu / este

13.12.2016

JOULULOMAKISAT

 

 Kutsu Ratsastusseura Skaran järjestämiin esteratsastuksen kilpailuharjoituksiin Viikin ponikoululle to 29.12 klo 13 alkaen.

 

Avoin Skaran jäsenille ja Viikon ponikoulun asiakkaille.

 

Luokka 1: 40-50 cm Tyyliarvostelu

Luokka 2: C-merkin esteet Tyyliarvostelu

 

 

Kilpailumääräykset

 

1. Osallistumiseen vaaditaan jonkin SRL:n hyväksymän ratsastusseuran jäsenyys tai SRL:n Green Card.

 

2. Ilmoittautumiset luokkiin ja vähintään kolme ratsutoivetta ponikoulun opettajille tai puhelinpäivystykseen 050-5711008 viimeistään 23.12. Oppilaiden on keskusteltava oman opettajansa kanssa poni- ja luokkatoiveista. Onnistuneiden suoritusten mahdollistamiseksi opettajat saattavat muuttaa poni- ja luokkavalintoja.

 

 3. Lähtömaksu 5 e Skaran jäseniltä, muilta 10 e. Hevosen vuokra 30 e. Summa maksetaan kisapaikalle saavuttaessa kansliaan. Kisoihin voi myös käyttää yhden syyskauden rästin.

 

 4. Lähdön peruutukset ilmoittautumisaikana ponikoulun opettajille tai puhelinpäivystykseen.

 

 5. Ratsastaja voi osallistua kisaan vain yhdellä ratsulla. Osallistujamäärä on rajattu 12 ratsukkoa/luokka.

 

 6. Kaikki kisaajat ovat velvoitettuja myös toimihenkilötehtäviin. Toimihenkilölistat julkaistaan samalla kun lähtölistat. Kaikkia neuvotaan tehtävissä.

 

7. Asuna siisti ratsastusasu, johon kuuluu turvakypärä ja ratsastuskengät.

 

 8. Kilpailut käydään Viikin ponikoulun maneesissa. Kaikkien luokkien verryttely on ohjatusti maneesissa. Olethan ajoissa paikalla, kisa voi sujua nopeamminkin kuin lähtölistassa on arvioitu.

 

 9. Lähtölista ja toimihenkilöpestit ovat nähtävillä ke 28.12 mennessä http://www.karlvik.fi/ sekä tallin ilmoitustaululla.

 

 10. Kilpailupaikalla on pieni buffetti.

 

 11. TURVALLISUUDEN VUOKSI TÄRKEÄÄ: Kilpailupäivinä ponitallille ei voi saapua autolla. Koskee myös kyytejä. Autot jätetään Viikin norssin parkkipaikalle Kevätkatu 6, josta on lyhyt kävelymatka tallille. SRL:n vakioradat ja kouluratsastusohjelmat löytyvät osoitteesta http://www.ratsastus.fi/kouluohjelmia

 

TERVETULOA KIVAAN KISAAN!