Kilpailukutsu 29.6-30.6. koulu-, este- ja kenttäkilpailuihin

6.6.2019

SKARAN KOULU- JA ESTEKILPAILUT

 

 Kutsu Ratsastusseura Skaran järjestämiin kouluratsastuksen kilpailuharjoituksiin Viikin ponikoululle la 29.6 klo 11 alkaen.

 

Avoin Skaran jäsenille omalla hevosella ja Viikin ponikoulun asiakkaille opetusponeilla.

 

Luokka 1: Perusmerkki

Luokka 2: 50 cm

Luokka 3: 60 cm

 

 

Kilpailumääräykset

 

1. Osallistumiseen vaaditaan jonkin SRL:n hyväksymän ratsastusseuran jäsenyys tai SRL:n Green Card.

 

2. Ilmoittautumiset luokkiin ja vähintään kolme ratsutoivetta ponikoulun opettajille tai puhelinpäivystykseen tai viestillä 050-5711008 viimeistään 16.6. Oppilaiden on keskusteltava oman opettajansa kanssa poni- ja luokkatoiveista. Onnistuneiden suoritusten mahdollistamiseksi opettajat saattavat muuttaa poni- ja luokkavalintoja.

 

 3. Lähtömaksu 5 e Skaran jäseniltä, muilta 10 e. Hevosen vuokra 31 e. Summa maksetaan kisapaikalle saavuttaessa kansliaan. Kisoihin voi myös käyttää yhden kevätkauden rästin.

 

 4. Lähdön peruutukset ilmoittautumisaikana ponikoulun opettajille tai puhelinpäivystykseen 23.6. mennessä.

 

 5. Ratsastaja voi osallistua kisaan vain yhdellä ratsulla. Osallistujamäärä on rajattu; Perusmerkkiin 8 lähtöä, 50cm ja 60 cm 16 lähtöä / luokka.

 

 6. Kaikki kisaajat ovat velvoitettuja myös toimihenkilötehtäviin. Toimihenkilölistat julkaistaan samalla kun lähtölistat. Kaikkia neuvotaan tehtävissä.

 

7. Asuna siisti ratsastusasu, johon kuuluu turvakypärä ja ratsastuskengät.

 

 8. Kilpailut käydään Viikin ponikoulun kentällä tai maneesissa. Olethan ajoissa paikalla, kisa voi sujua nopeamminkin kuin lähtölistassa on arvioitu.

 

 9. Lähtölista ja toimihenkilöpestit ovat nähtävillä 24.6. mennessä http://www.ratsastuskeskusviikki.fi/ sekä tallin ilmoitustaululla.

 

 10. Kilpailupaikalla on buffetti.

 

 11. SRL:n vakioradat ja kouluratsastusohjelmat löytyvät osoitteesta http://www.ratsastus.fi/kouluohjelmia

 

TERVETULOA KIVAAN KISAAN!

 

 

SKARAN MINIKENTTÄKILPAILUT JA KAKSI KOULULUOKKAA

 

 Kutsu Ratsastusseura Skaran järjestämiin esteratsastuksen kilpailuharjoituksiin Viikin ponikoululle su 30.6 klo 11 alkaen.

 

Avoin kaikille omalla hevosella ja Viikin ponikoulun asiakkaille opetusponeilla (osallistujilla tulee olla C-merkki suoritettuna tai vastaavat taidot)

 

Luokka 1: Minikenttäkilpailut, HeC Harrasteluokan kouluohjelma ja 60 cm maastoesteet

Luokka 2: Koulu, Hec Harrasteluokan kouluohjelma

Luokka 3: Koulu, HeB KN Special

 

Kilpailumääräykset

 

1. Osallistumiseen vaaditaan jonkin SRL:n hyväksymän ratsastusseuran jäsenyys tai SRL:n Green Card.

 

2. Ilmoittautumiset luokkiin ja vähintään kolme ratsutoivetta ponikoulun opettajille tai puhelinpäivystykseen tai viestillä 050-5711008 viimeistään 16.6. . Oppilaiden on keskusteltava oman opettajansa kanssa poni- ja luokkatoiveista. Onnistuneiden suoritusten mahdollistamiseksi opettajat saattavat muuttaa poni- ja luokkavalintoja.

 

 3. Lähtömaksu 5 e Skaran jäseniltä, muilta 10 e. Hevosen vuokra 31 e. Summa maksetaan kisapaikalle saavuttaessa kansliaan. Kenttäkisoissa 36 e koulustartti ja 36 e maastostratti. Kisoihin voi myös käyttää yhden kevätkauden rästin / kenttäkisoihin kaksi.

 

 4. Lähdön peruutukset ilmoittautumisaikana ponikoulun opettajille tai puhelinpäivystykseen.

 

 5. Ratsastaja voi osallistua kisaan vain yhdellä ratsulla. Osallistujamäärä on rajattu; 16 lähtöä kenttäkisaan ja koululuokkiin yhteensä 12 lähtöä.

 

 6. Kaikki kisaajat ovat velvoitettuja myös toimihenkilötehtäviin. Toimihenkilölistat julkaistaan samalla kun lähtölistat. Kaikkia neuvotaan tehtävissä.

 

7. Asuna siisti ratsastusasu, johon kuuluu turvakypärä ja ratsastuskengät. Maastoradalla turvaliivi pakollinen.

 

 8. Kilpailut käydään Viikin ponikoulun maneesissa tai kentällä, maastokoe läheisellä pellolla. Olethan ajoissa paikalla, kisa voi sujua nopeamminkin kuin lähtölistassa on arvioitu.

 

 9. Lähtölista ja toimihenkilöpestit ovat nähtävillä 24.6 mennessä http://www.ratsastuskeskusviikki.fi/ sekä tallin ilmoitustaululla.

 

 10. Kilpailupaikalla on pieni buffetti.

 

 11. SRL:n vakioradat ja kouluratsastusohjelmat löytyvät osoitteesta http://www.ratsastus.fi/kouluohjelmia

 

TERVETULOA KIVAAN KISAAN!